Onderwijshuis

Werken, leren en leven

In ons Onderwijshuis ben je welkom. We zoeken daar naar creatieve ideeën, we vergaderen, we organiseren kleinschalige masterclasses, we luisteren naar elkaar en we delen met elkaar. We willen graag innovatief zijn, elkaar leren begrijpen en zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het onderwijs in Rotterdam te ontwikkelen.

Het onderwijs staat centraal en daarmee zoeken we met elkaar hogere belangen dan onze eigen belangen.

In het Onderwijshuis is het bestuurskantoor van Stichting PCOHS gevestigd. Het Onderwijshuis is ook een plek voor studenten die ver weg wonen en bewust kiezen voor onderwijs in de stad Rotterdam. Ze krijgen bij ons een slaapplaats en een fiets om de stage dagen op een van onze scholen te kunnen uitvoeren.

Het Onderwijshuis Rotterdam is een initiatief van Stichting PCOHS waarbij innovatie en het verbinden van onderwijsmensen centraal staat. We zoeken dialoog, het mag schuren het mag raken, het mag van alles zijn, als het onderwijs maar steeds centraal staat en we met elkaar hogere belangen hebben dan onze eigen belangen.

Wees welkom

Meer informatie over het Onderwijshuis?

Neem plaats op een stoel in ons Onderwijshuis en voel je thuis. Delen, leren, luisteren, spreken, ervaren, genieten, alles kan en alles mag.

“De eigen route naar het beste onderwijs" (Koersdocument 2019-2023)

Contact

Bergse Linker Rottekade 315
3056 LK Rotterdam
010 - 35 100 26
info@pcohs.nl