PCOHS als werkgever

PCOHS is een protestants-christelijke stichting met vier basisscholen. Een professionele organisatie waar iedereen elkaar kent en je echt gezien wordt. We bieden alle ruimte om te onderzoeken, experimenteren, leren en innoveren.

Werken, leren, leven
Bij PCOHS werken professionals die openstaan voor ontwikkelingen en flexibel en positief zijn. Leerkrachten die met trots, voldoening en een groot hart voor kinderen werken aan eigentijds onderwijs. Als we collega’s vragen naar hoe ze PCOHS ervaren, dan vertellen ze ons dat we een betrouwbare en oprechte werkgever zijn. Warm en geïnteresseerd. Open en flexibel.

Met elkaar zetten we ons in om kwalitatief goed onderwijs te bieden. Dat is wat we willen voor onze leerlingen. We zijn ambitieus en gaan samen op zoek naar hoe het beter kan. Dat zie je terug in:

  • de goede resultaten die kinderen behalen;
  • het predicaat GOED voor twee van de scholen;
  • concrete onderwijsvernieuwingen;
  • tevreden medewerkers die graag bij ons werken;
  • goed georganiseerde scholing en begeleiding van medewerkers; en
  • slimme samenwerkingsvormen met de kinderopvang/peuterspeelzalen.

Jouw ontwikkeling
Je past bij ons als je graag samenwerkt en geniet van het gevoel dat je met elkaar een belangrijke klus klaart. We staan open voor innovaties en vaardigheden die jij als professional inbrengt. Als kleine stichting bieden we jou mogelijkheden om mee te denken, jezelf te ontwikkelen en door te groeien in je professionaliteit.

Welkom!
Ben je je aan het oriënteren op een baan en spreken de kleinschaligheid en onze locatie in de groene noordrand van Rotterdam je aan? We leren je graag kennen!