Leerkracht groep 1/2

Kindcentrum De Heijberg

Als team van de Heijbergschool willen we kinderen een kansrijke toekomst bieden. Help jij mee om ze te leren leren voor het leven? Wij hebben een zeer gevarieerde baan waarin je de tijd krijgt om onze school én peuterspeelzaal te leren kennen. We zoeken een collega die graag werkt in de groepen 1 en 2.

Waar ga je werken?

De Heijbergschool ontwikkelt zich tot een kindcentrum voor Hillegersberg en Nieuw-Terbregge. Kinderen van 0 tot 12 zijn er volop in ontwikkeling. We doen er alles aan om ze in school een onbezorgde en gelukkige jeugd te laten beleven met veel succeservaringen. Dankzij het uitdagende en talentgerichte aanbod ontdekken de kinderen waar ze goed in zijn. Ze boeken goede resultaten en komen met een voorsprong in het voortgezet onderwijs. 

Je herkent onze school aan:

  • Zin in leren!
  • Vertrouwen in elkaar, ruimte voor eigenheid.
  • Brede talentgerichte ontwikkeling.
  • Uitstekende resultaten.

Jouw nieuwe collega’s, een professioneel team

De Heijbergschool wil een werkplek van klasse zijn, want we geloven dat authentieke, goede professionals zoals jij de basis zijn van goed onderwijs. We steunen elkaar in de ontwikkeling van gezamenlijke en persoonlijke doelen. Nieuwe collega’s bieden we een goede start met coaching, een ervaren maatje en een uitgebreide inwerkperiode. Je bent welkom in ons gastvrije team!

Waar jij voldoening uit haalt

Jij bent je ervan bewust dat het onderwijs aan het begin staat van een transformatie en daar wil je met enthousiasme aan bijdragen. Bij ons krijg je de ruimte om vernieuwende ideeën in de praktijk te brengen. Daarbij maakt het niet uit hoe lang je al voor de klas staat. Samen met ons wil je bouwen aan de toekomst van de kinderen. Je kiest van harte voor protestants–christelijk onderwijs en het onderhouden van goede contacten met leerlingen, collega’s en ouders/ verzorgers is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Eerst sfeerproeven?

Heb je interesse in deze functie en wil je eerst sfeerproeven in de school? Ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met Jeroen de Bruin, directeur. Hij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op 010-418 21 99 (of tot 20.00 uur ‘s avonds via 06-410 486 09).

Direct solliciteren

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Dat kan via onderstaand sollicitatieformulier of door een mail met CV en motivatie te sturen naar j.debruin@heijbergschool.nl. Je ontvangt snel een reactie.

Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.

Functie

Leerkracht groep 1/2

School

Kindcentrum De Heijberg

Uren

Minimaal 0,4 fte

Kijk naar onze film!

Waarom werken bij PCOHS?

PCOHS is een protestants-christelijke stichting met vier basisscholen. Een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent en je echt gezien wordt. We bieden je alle ruimte om te onderzoeken, experimenteren, leren en innoveren. Voel je welkom en lees hier wat ons bijzonder maakt.

Deze interessante functie delen

Is dit niet de functie voor jou, maar denk je dat jij iemand kent die geknipt is voor deze baan? We waarderen het enorm als je hem of haar attendeert op onze leuke functie.

Sollicitatieformulier

Hoe heb je ons gevonden?