Leerkracht groep 1 of 2

Goede Herderschool

De Goede Herderschool is dè wijkschool voor Schiebroek Noord en Zuid. Als je hier met ons het verschil wilt maken voor de kinderen, dan ontmoeten we je graag! 

Waar ga je werken?

Onze leerlingen hebben hele verschillende achtergronden. We bieden ze een stabiele, gezonde ontwikkelplek waar ze heel veel leren en leren samenleven. De kinderen leren leren: ze werken steeds bewuster aan eigen doelen en talenten en ontwikkelen zo een brede, stevige basis. Onze achtstegroepers maken zo een hele goede start in de brugklas. Dit is een teamprestatie!

Hier zijn we trots op:

  • Goede basis in taal, rekenen en lezen
  • Maatwerk: Plusklas en extra ondersteuning
  • Brede talentontwikkeling
  • Kanjerschool

Jouw nieuwe collega’s, een betrokken team

“In de mini-maatschappij van onze school leren en leven de kinderen samen. We leren ze dat het waardevol is dat ze vanuit hun eigen cultuur vertrekken en altijd met respect naar de ander kijken. Vanuit die houding mogen ze alles gaan leren en ontdekken wat ze willen. Onze basis ligt in de christelijke normen en waarden. Als team leven we die voor. Met een warm team met betrokken professionals zorgen we samen dat de kinderen het beste onderwijs krijgen, met de meest moderne middelen. Met ons vertrouwen en vakmanschap helpen we ze om hun wereld te vergroten”, aldus onze directeur Mariëtte Zeillemaker. Je voelt je als nieuwe collega snel welkom in ons betrokken en enthousiaste team.

Waar jij het verschil maakt

Onderwijs ontwikkelen dat doen we met elkaar. Samen vergroten wij kansen. Daarom zoeken we krachtige, fijne collega’s zoals jij, die mee willen bouwen vanuit de gedeelde waarde om kinderen recht te doen. Professionals die hun goede ideeën inbrengen en ook samen willen uitwerken. Een positieve leeromgeving creëren past bij jou en je ziet uitdaging in het begeleiden van een groepje leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong. Je kiest van harte voor protestants–christelijk onderwijs en goed contacten met leerlingen, collega’s en ouders/ verzorgers is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Eerst sfeerproeven?

Heb je interesse in deze interessante functie en wil je eerst sfeerproeven in de school? Ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met Mariëtte Zeillemaker, directeur. Zij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op 010-418 95 79.

Direct solliciteren

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Dat kan via het formulier onderaan deze pagina of door een mail met CV en motivatie te sturen naar dir@goede-herderschool.nl. Je ontvangt snel een reactie.

Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.

Functie

Leerkracht groep 1 of 2

School

Goede Herderschool

Uren

0,575 – 1,0 fte

Kijk naar onze film!

Waarom werken bij PCOHS?

PCOHS is een protestants-christelijke stichting met vier basisscholen. Een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent en je echt gezien wordt. We bieden je alle ruimte om te onderzoeken, experimenteren, leren en innoveren. Voel je welkom en lees hier wat ons bijzonder maakt.

Deze interessante functie delen

Is dit niet de functie voor jou, maar denk je dat jij iemand kent die geknipt is voor deze baan? We waarderen het enorm als je hem of haar attendeert op onze leuke functie.

Sollicitatieformulier

Hoe heb je ons gevonden?