Leerkracht taalklassen

Goede Herderschool

Stichting Protestants-Christelijk Onderwijs Hillegersberg Schiebroek (PCOHS) is het bevoegd gezag van vier basisscholen en peuteropvang aan de groene noordrand van Rotterdam. PCOHS ziet haar scholen als een omgeving waar leerlingen, ouders en personeel, met én van elkaar leren. Geen lerende leerling zonder lerende medewerker. Samenwerking tussen de scholen onderling is belangrijk, eigenheid van de scholen ook.  

Heb je hart voor nieuwkomers en wil jij graag aan de slag bij een kleinschalig en betrokken bestuur? Dan ben je bij Stichting PCOHS aan het juiste adres! 

Onder het motto ‘De paden af, de toekomst in’ willen we samen toewerken naar een op groei gerichte denkstijl (de overtuiging dat je talenten slechts het startpunt zijn en je steeds kunt blijven groeien door hard te werken en ervaring op te doen). Onszelf uitdagen om van de gebaande paden, de brede weg, af te gaan. Want niemand is te oud om te groeien en zeker niet om te leren. 

Op de Goede Herderschool zijn we gestart met het geven van onderwijs aan nieuwkomers. Na de zomervakantie starten we met twee taalklassen. We zoeken hiervoor een leerkracht die affiniteit heeft met nieuwkomers. Wil jij of ken je iemand die deze uitdaging met ons aan wil gaan? Neem dan contact op. 

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met Hanneke Oosthoek, bereikbaar tijdens werkdagen op 06-46461280. Of stuur gelijk een mail met CV en motivatie ter attentie van Hanneke Oosthoek naar hrm@pcohs.nl, waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt ook onderstaand sollicitatieformulier invullen. 

Functie

Leraar

School

Goede Herderschool

Uren

1,0 Wtf, parttime bespreekbaar

Waarom werken bij PCOHS?

PCOHS is een protestants-christelijke stichting met vier basisscholen. Een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent en je echt gezien wordt. We bieden je alle ruimte om te onderzoeken, experimenteren, leren en innoveren. Voel je welkom en lees hier wat ons bijzonder maakt.

Deze interessante functie delen

Is dit niet de functie voor jou, maar denk je dat jij iemand kent die geknipt is voor deze baan? We waarderen het enorm als je hem of haar attendeert op onze leuke functie.

Sollicitatieformulier

Hoe heb je ons gevonden?