Medewerkers BSO

Kindcentrum De Heijberg

Als team van Kindcentrum De Heijberg willen we kinderen een kansrijke toekomst bieden. Help jij mee om ze te leren leren voor het leven? Wij hebben een zeer gevarieerde baan en zoeken een collega die inzetbaar is bij onze buitenschoolse opvang.

Waar ga je werken?

De Heijbergschool ontwikkelt zich tot een kindcentrum voor Hillegersberg en Nieuw-Terbregge. Kinderen van 0 tot 12 zijn er volop in ontwikkeling. We doen er alles aan om ze in school een onbezorgde en gelukkige jeugd te laten beleven met veel succeservaringen. Dankzij het uitdagende en talentgerichte aanbod ontdekken de kinderen waar ze goed in zijn. Ze boeken goede resultaten en komen met een voorsprong in het voortgezet onderwijs. 

Je herkent onze school aan:

    • Zin in leren!
    • Vertrouwen in elkaar, ruimte voor eigenheid.
    • Brede talentgerichte ontwikkeling.
    • Uitstekende resultaten. 

Jouw nieuwe collega’s, een professioneel team

De Heijbergschool wil een werkplek van klasse zijn, want we geloven dat authentieke, goede professionals zoals jij de basis zijn van goed onderwijs. We steunen elkaar in de ontwikkeling van gezamenlijke en persoonlijke doelen. Nieuwe collega’s bieden we een goede start met coaching, een ervaren maatje en een uitgebreide inwerkperiode. Je bent welkom in ons gastvrije team!

Waar jij voldoening uit haalt

Als verantwoordelijke voor de buitenschoolse opvang heb je een pro-actieve houding. Je bedenkt en organiseert de leukste creatieve en sportieve activiteiten voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Geen dag is hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat kinderen met zin en plezier hun talenten ontwikkelen. In deze zelfstandige functie kan jij al je ambities én creativiteit kwijt. Je kiest van harte voor onze protestants–christelijke identiteit en het onderhouden van goede contacten met leerlingen, collega’s en ouders/ verzorgers is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Eerst sfeerproeven?

Heb je interesse in deze functie en wil je eerst sfeerproeven in de school? Ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met Jeroen de Bruin, directeur. Hij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op 010-418 21 99 (of tot 20.00 uur ‘s avonds via 06-410 486 09).

Direct solliciteren

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Dat kan via onderstaand sollicitatieformulier of door een mail met CV en motivatie te sturen naar j.debruin@heijbergschool.nl. Je ontvangt snel een reactie.

Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.

Functie

Medewerker BSO

School

Kindcentrum De Heijberg

Uren

1,0 fte, deeltijd bespreekbaar

Kijk naar onze film!

Waarom werken bij PCOHS?

PCOHS is een protestants-christelijke stichting met vier mooie basisscholen. Een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent en je echt gezien wordt. We bieden je alle ruimte om te onderzoeken, experimenteren, leren en innoveren. Voel je welkom en lees hier wat ons bijzonder maakt.

Wonen in Rotterdam

Voor leraren bestaat er nu de kans om je met voorrang aan te melden voor een woning in Rotterdam. Kijk op: OurDomain Rotterdam Blaak | Your New Urban Home. Hanneke Oosthoek, onze HR-adviseur vertelt je er graag alles over. Zij is bereikbaar via 06-464 612 80.

Deze interessante functie delen

Is dit niet de functie voor jou, maar denk je dat jij iemand kent die geknipt is voor deze baan? We waarderen het enorm als je hem of haar attendeert op onze leuke functie.

Sollicitatieformulier