Groepsleerkracht middenbouw en bovenbouw

Hildegaertschool

Als je binnen een krachtige onderwijsstructuur jouw eigen professionele ruimte wilt pakken, dan pas je goed op de Hildegaertschool!

Wat wij aan de school waarderen

Elke dag werken we met dertig betrokken collega’s samen aan nóg beter onderwijs. Vanuit een gemeenschappelijk gevoel van verantwoordelijkheid. Transparant in een professionele dialoog. We zoeken talentvolle, leerbare professionals zoals jij. Fijne mensen die flexibel zijn en ontwikkeling willen laten zien. Echte mensen die kunnen lezen wat de behoefte is van de kinderen, collega’s en de organisatie en die daar goed op inspelen. Medewerkers die zich thuis voelen in een teamcultuur met heel veel humor, waarin van elkaar leren de norm is.

Hier zijn we trots op

  • Het predicaat goed
  • Uitstekende resultaten en hoge verwachtingen
  • Extra uitdaging en begeleiding in Nautilus- en Octopusgroep
  • Een warme, humorvolle sfeer

Jouw nieuwe collega’s, een professioneel team

Directeur Theo Hofstra: “Ik geloof in samenwerking en in elkaar accepteren. De beste leerkracht blijft dicht bij zichzelf en laat zichzelf zien. Een professional die bereid is om te geven. Je moet je uiterste best doen voor de klas: dat is jouw leven. We willen onze kinderen gewoon een hele fijne schooltijd geven. Als team werken we samen aan heel goed onderwijs zodat kinderen optimaal presteren. In die volgorde.”

Hoe jij bijdraagt in jouw rol

We zoeken talentvolle, leerbare professionals zoals jij. Fijne mensen die flexibel zijn en ontwikkeling willen laten zien. Echte mensen die kunnen lezen wat de behoefte is van de kinderen, collega’s en de organisatie en die daar goed op inspelen. Medewerkers die zich thuis voelen in een teamcultuur met heel veel humor, waarin van elkaar leren de norm is.
Je kiest van harte voor protestants–christelijk onderwijs en het onderhouden van goede contacten met leerlingen, collega’s en ouders/ verzorgers is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Eerst sfeerproeven?

Heb je interesse in deze interessante functie en wil je eerst sfeerproeven in de school? Ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met Theo Hofstra, directeur. Hij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op 010-418 00 49.

Direct solliciteren

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Dat kan via het formulier onderaan deze pagina of door een mail met CV en motivatie te sturen naar theo.hofstra@hildegaert.nl. Je ontvangt snel een reactie.

Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.

Functie

Groepsleerkracht middenbouw en bovenbouw

School

Hildegaertschool

Uren

wtf 1 en 0,3625
(vanaf januari 2023)

Kijk naar onze film!

Waarom werken bij PCOHS?

PCOHS is een protestants-christelijke stichting met vier basisscholen. Een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent en je echt gezien wordt. We bieden je alle ruimte om te onderzoeken, experimenteren, leren en innoveren. Voel je welkom en lees hier wat ons bijzonder maakt.

Deze interessante functie delen

Is dit niet de functie voor jou, maar denk je dat jij iemand kent die geknipt is voor deze baan? We waarderen het enorm als je hem of haar attendeert op onze leuke functie.

Sollicitatieformulier

Hoe heb je ons gevonden?