Pedagogisch medewerkers -combinatiefunctie mogelijk als onderwijsassistent

Emmaschool

Als je vol enthousiasme in Rotterdam Noord aan de slag wilt in de peuteropvang, dan is er plek bij de peuteropvang behorend bij de Emmaschool!

Waar ga je werken?

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze peutergroepen op de Emmaschool. De Emmaschool biedt elke schooldag in de ochtend peuteropvang aan. In de toekomst kan het zijn dat we overgaan naar peuteropvang voor hele dagen, en mogelijk ook tijdens schoolvakanties.

Omdat we zowel onderwijs als peuteropvang in eigen beheer hebben, bieden we de mogelijkheid om naast je functie als pedagogisch medewerker in de opvang ook als onderwijsassistent op school te werken. Op de Emmaschool kun je bijvoorbeeld alle ochtenden in de peuteropvang  werken en drie middagen als onderwijsassistent. 

Op de peutergroepen krijgen kinderen de gelegenheid om met leeftijdsgenootjes steeds meer te ontdekken van de wereld om hen heen. Spelenderwijs leren de kinderen vaardigheden die zij straks op de basisschool nodig hebben zoals luisteren, iets vertellen, zingen, bewegen en knutselen.

Je herkent ons aan:

  • Begeleiding door een interne coach en VVE trainer.
  • Een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs en dus voor jou de kans om de verbindende schakel te zijn.
  • Ruimte voor goede ideeën.

Jouw nieuwe collega’s, een bevlogen team

“Ik vind het belangrijk dat elke collega en elk kind zich gezien en gehoord weet. Dat ieder mens hier vanuit een rustige stevige basis kan groeien. Die basis maken we met elkaar. Als team leren we van en met elkaar door elkaar talenten, ideeën en ervaring optimaal te benutten”, aldus onze directeur Iepko Weijdema.

Waar jij het verschil maakt

We zoeken talentvolle professionals zoals jij. Verantwoordelijke medewerkers aan wie ouders hun kind als vanzelfsprekend toevertrouwen. Collegiale, oprechte mensen die gaan sprankelen als het over werken in de peuteropvang gaat en die hun collega’s meekrijgen in hun ideeën. Op de Emmaschool is ruimte voor een ‘Lekker fit coach’ als onderdeel van je werkzaamheden als pedagogisch medewerker. Als lekker fit coach stimuleer je de peuters om regelmatig en voldoende te bewegen en enthousiasmeer je collega’s om dit ook te doen.

Je kiest van harte voor het protestants-christelijke karakter van onze stichting.

Werken én de opleiding pedagogisch medewerker volgen? Bij ons kan het!

Je beschikt over een diploma als pedagogisch medewerker of een ander relevant diploma óf bent in opleiding of bereid een opleiding te gaan volgen. Ook voldoe je aan de taaleis, of ben je bereid deze te halen. De functie is ingeschaald in schaal 6 conform de Cao Kinderopvang. Het aantal uren en dagen is in overleg bespreekbaar en kan worden aangepast aan jouw wensen.

Eerst sfeerproeven?

Heb je interesse in deze functie en wil je eens binnenkijken op één van onze locaties? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met Iepko Weijdema, directeur Emmaschool. Hij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op 010-418 90 53. 

Direct solliciteren

Enthousiast en direct solliciteren? Dat kan via het onderstaande formulier of door een mail met CV en motivatie te sturen naar hrm@pcohs.nl. We zien uit naar je reactie!

Wacht niet te lang met reageren, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden sluiten we de vacature.

Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.

Functie

Pedagogisch medewerkers -combinatiefunctie mogelijk als onderwijsassistent

School

Emmaschool

Uren

Fulltime of parttime

Waarom werken bij PCOHS?

PCOHS is een protestants-christelijke stichting met vier basisscholen. Een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent en je echt gezien wordt. We bieden je alle ruimte om te onderzoeken, experimenteren, leren en innoveren. Voel je welkom en lees hier wat ons bijzonder maakt.

Deze interessante functie delen

Is dit niet de functie voor jou, maar denk je dat jij iemand kent die geknipt is voor deze baan? We waarderen het enorm als je hem of haar attendeert op onze leuke functie.

Sollicitatieformulier

Hoe heb je ons gevonden?